Eri protokollan valitseminen Kaspersky VPN:lle

Kaspersky VPN:n nopeus ja saatavuus määräytyvät sen alueen mukaan, josta muodostat yhteyden. Jos havaitset, että nopeus laskee tai Kaspersky VPN ei ole käytettävissä, kokeile eri protokollaa.

Näin voit valita eri protokollan Kaspersky VPN:lle:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Protokolla-kohdassa:
    • Valitse automaattisesti. Kaspersky VPN käyttää yhteyden muodostamiseen optimaalista protokollaa.
    • Catapult Hydra. Kaspersky VPN käyttää yhteyden muodostamiseen Catapult Hydra -protokollaa. Catapult Hydra on nopein protokolla etenkin, kun dataa siirretään pitkiä matkoja. Myös sen estäminen on vaikeaa. Catapult Hydra -protokolla toimii AES 256 -salausalgoritmin kanssa.
    • WireGuard. Kaspersky VPN käyttää yhteyden muodostamiseen WireGuard-protokollaa. WireGuard-protokolla on avoimen lähdekoodin protokolla, jolla päästään hyviin tiedonsiirtonopeuksiin pienitehoisilla laitteilla. WireGuard-protokolla käyttää ChaCha20-Poly1305-tietojensalausalgoritmia.

Protokollan valintatoimintoa koskevat rajoitukset